van Vliet Kastanjehout

Van Vliet Kastanjehout is al ruim 20 jaar de nummer één leverancier van duurzaam Europees hout. Van Vliet is een echte specialist als het op hout aan komt en levert hout van de Tamme kastanje, de Eik, de Lariks en de Douglas.

 

 

Eerlijk hout; een mooi natuurproduct!

Hout is en blijft een prachtig materiaal voor de vervaardiging van diverse objecten. Maar daarbij is het natuurlijk wél belangrijk dat er geen wouden voor gekapt moeten worden. Duurzaam hout heeft daarom altijd de voorkeur. Het hele assortiment van Van Vliet wordt vervaardigd van hout uit duurzaam beheerde bossen in  Europa. Het kan door zowel hoveniers en tuinarchitecten als particulieren worden gebruikt voor afrasteringen, tuinhuisjes, overkappingen, schuttingen, boompalen, prachtige hekwerken en nog veel meer.

 

Kastanje Palen

Een greep uit het assortiment

Kastanje hekwerken zijn een duurzame, natuurlijke, milieuvriendelijke en landelijke afrastering voor vele toepassingen. Ons kastanje hekwerk wordt geproduceerd en geleverd vanuit Frankrijk en Engeland.

De kastanje paal heeft een lange levensduur vanwege de hoge duurzaamheid die het hout van nature heeft, zonder enige chemische verduurzaming. Hiermee wordt al jaren een zeer hoge en betrouwbare kwaliteit gewaarborgd. Voor inritten en toegangswegen levert van Vliet Kastanjehout een divers programma van poorten zoals de traditionele Engelse hekken. De poorten zijn gemaakt van behandeld Grenen of onbehandeld Eiken en daarmee garant voor kwaliteit en duurzaamheid.

Engelse hekwerken Eiken

Voor een optimale ontspanning in de natuur of in uw eigen tuin hebben is er een divers assortiment buitenmeubilair beschikbaar. Al het meubilair is gemaakt van onbehandeld kastanje en eiken wat door hun natuurlijke hoge duurzaamheid erg lang mee gaat.

Meer producten van kastanje of eikenhout bekijken kijk op www.kastanjehout.nl

Gooyerdijk 41

 3947 NB Langbroek

Alles te weten komen over van Vliet Kastanjehout kijk op www.kastanjehout.nl of mail naar info@kastanjehout.nl


Kies voor van Vliet Hout
  • Grondlegger van duurzaam milieuvriendelijk kastanjehout
  • Directe import uit Frankrijk en Engeland
  • Grootste voorraad kastanje rondhout
  • Meer dan 25 jaar ervaring in de Europese bosbouw
  • Eigen transport voor "just in time delivery"
  • Een breed netwerk met zagerijen in binnen en buitenland voor productie op maat

Contact van Vliet Kastanjehout

ga('create', 'UA-34162267-1', { cookieDomain: '.tekenjetuin.nl'}); ga('set', 'anonymizeIp', true); ga('require', 'displayfeatures'); ga('send', 'pageview');